Persondatapolitik

Denne politik om behandling af personoplysninger beskriver, hvordan vi indsamler og behandler oplysninger om dig. Persondatapolitikken gælder for personoplysninger, som du giver til os.

Ved at fortsætte med at bruge vores tjeneste godkender du den nye integritetspolicy. Du kan altid slette din konto hos os ved at kontakte kundeservice på kontor@hmaauktioner.dk

Vi er dataansvarlig for dine personoplysninger hos os.
Når du opretter dig som kunde beder vi dig om at oplyse visse personlige data, for at kunne byde på en vare skal du som minimum oplyse firma/navn, adresse, e-mail og telefonnummer. Ønsker du at sælge, skal du ligeledes oplyse bankinformationer. Dine persondata indhentes, registreres og opbevares sikkert og fortroligt, anvendes udelukkende med henblik på at gøre det muligt for dig at købe eller sælge på vores auktioner, samt til at overholde vores bogføringsmæssige 5 års forpligtelser eller forpligtelser i henhold til forbrugerlovgivningen. Endvidere anvendes dine persondata til at informere dig om nyheder og tilbud, hvis du har godkendt dette ved oprettelse.

Vi har forpligtet os til at behandle dine personoplysninger fortroligt og i overensstemmelse med persondataregler og sikkerhedsregler her også sikker forbindelse ved betaling online Epay.

Dine rettigheder

vi skal vi som dataansvarlig, oplyse dig om dine rettigheder.

Du har til hver en tid ret til at få indsigt i de personoplysninger, som vi har registreret om dig, hvilke oplysninger vi har registeret om dig og hvilke formål registeringen har.
Du kan se og rette alle personoplysninger, som vi har registreret om dig, ved at gå ind på vores hjemmeside, log ind, min bruger.
Du har altid ret til at sletning af bruger: I det omfang at opbevaring og anvendelse af dine oplysninger ikke er nødvendig, eks.vis for at kunne overholde vores bogføringsmæssige 5 års forpligtelser eller forpligtelser i henhold til forbrugerlovgivningen er vi forpligtede til at slette alle eller visse af dine personoplysninger, såfremt du skulle ønske det.  

Du har til en hver tid ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger og ret til at tilbagekalde samtykke.

 

Hma Auktioner

Lene Haus Vej 2

7430 Ikast

Cvr.nr 10104459

Kontor@hmaauktioner.dk